Choď na obsah Choď na menu
 


Fanstazívne filmy

13. 1. 2013

Názov:

Netvor (2011)

Popis: Sedemnásťročný Kyle je rozmaznaný, absolútne povrchné a nevídane populárne as prehľadom vládne svojmu stredoškolskému kráľovstva. Kyle je presvedčený o úplnej dokonalosti svojho fyzického vzhľadu. Za svoju poslednú obeť si zvolil Kendru a nepríjemne ju pred všetkými ponížil. Dievča však jeho kruté správanie nijako nevyviedlo z miery, naopak, rozhodne sa, že mu udelí lekciu - premení ho v čosi, čo je tak škaredé zvonku, ako je on zvnútra. Kyle presne jeden rok, aby našiel niekoho, kto ho bude milovať takého, aký teraz je, alebo sa so svojim novým ja musí zmieriť navždy. Jeho jedinou nádejou je tichá spolužiačka Lindy, ktoré si nikdy predtým nevšimol ... Dokáže Lindy, že láska nikdy nie je škaredá?

Názov:

Válka Bohů (2011) ( Vojna Bohov )

Popis: Dlhé veky od dôb, kedy Bohovia vyhrali svoj ​​mýtický zápas proti titánom, sa zjavuje nové zlo zmietajúci svetom. Šialený túžbou po moci, začal kráľ Hyperion vojnu proti ľudskosti. Hľadá bájny luk Epirus, zbraň nepredstaviteľné moci, ktorú ukoval boh Áres. Aby luk našiel, zhromažďuje krvilačné armádu vojakov znetvorených jeho vlastnou rukou a začína vojnové besnenie a kruté drancovanie starého Grécka. Len ten, kto vlastní tento luk, je schopný vyslobodiť Titánmi hladní po pomste, od úsvitu vekov uväznených hlboko v kameni hory Tartaros. V rukách kráľa Hyperiona znamená luk skazu ľudstva a pokorenie moci bohov - totiž podľa prastarého zákona nesmú zasahovať do sporov smrteľníkov. Sú teda bezmocní, ale len do chvíle, kedy sa objavuje ich jediná nádej, dedinčan Theseus.

Názov:

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011)

POpis: Johnny Depp se vrací ke své ikonické roli kapitána Jacka Sparrowa v akčním příběhu plném pravdy, zrady, mládí a odchodů. Když se Jack setká se ženou ze své minulosti (Penelope Cruz), není si jistý, zda jde o lásku - nebo zda tato žena jen „hraje na city“ a využívá ho, aby našla legendární Pramen mládí. Když ho donutí, aby vstoupil na palubu Queen Anne’s Revenge, lodi obávaného piráta Černovouse (Ian McShane), Jack se ocitá v nečekaném dobrodružství, kde neví, koho se obávat více: Černovouse nebo ženy ze své minulosti. Film bude uveden v českých kinech ve 3D s dabingem, ve 2D s dabingem i s titulky.

Názov:

Thor (2011)

POpis: Thorovu otci, vládci bohů Odinovi, trvalo spoustu let, než ve své říši nastolil křehký mír. Jeho arogantní a domýšlivý syn ale dělá všechno proto, aby tuhle rovnováhu narušil. Když pohár trpělivosti jeho otce přeteče, Odin Thora exemplárně potrestá. Odebere mu jeho božské schopnosti a svrhne ho mezi obyčejné smrtelníky na planetu Zemi. Svržený a zavržený Thor lidmi zpočátku opovrhuje, postupně se mu ale začnou dostávat pod kůži, zejména sličná vědkyně Jane Foster. Thorovi ale není dopřáno užívat si pozemského klidu. Jeho bratr Loki (Tom Hiddleston) chce využít Thorova aktuálního oslabení a pošle na něj armádu všehoschopných pochopů, která v duchu přísloví „Když se kácí les, létají třísky", rozpoutá peklo na Zemi.

Názov:

Elektra (2005)

Popis:Úžasná Jennifer Garner ako femme fatale Elektra dokazuje, že zabiť je možné obyčajným pohľadom. Komiksová postava sa premenila v akčnú hrdinku s najväčším sex appealom všetkých čias. Cez smrteľné rany, ktoré jej uštedril Daredevil, sa prebúdza z mŕtvych a stáva sa z nej najnebezpečnejšia vrahyňa sveta, ktorá žije len pre smrť ostatných. Ale jej najnovšie úloha ju donúti k zásadnému životnému rozhodnutiu. Prikloní sa nakoniec na stranu dobra alebo zla?

Názov:

Parfém: Příběh vraha (2006) (Parfém príbeh vraha)

Popis:Jean-Baptiste Grenouille vlastnosť génia - svojim nosom vie zachytiť, detailne opísať a charakterizovať všetky vône, ktoré sa okolo neho mihnú. Okamžite poznáva ich zloženie, mieru použitých komponentov, čo využíva pre výrobu tých najúžasnejších parfémov na svete. Zúfalo však túži po vytvorení dokonalej vône. Úplne zbavený citu sa rozhodne vytvoriť démonickú vôňu, ktorej základnou esenciou bude vôňa mladého dievčaťa, nevinné a čisté. A urobí pre to všetko ...

Názov:

Život po živote (2010)

Popis: Tento film rozpráva príbeh troch ľudí, ktoré nejakým spôsobom postihla smrť. George (Matt Damon) je americký robotník, ktorý zvláštne napojenie na posmrtný život. Na druhej strane sveta prežije francúzska novinárka Marie (Cécile De France) okamih, kedy sa ocitne blízko smrti, čo úplne otrasie jej vnímaním reality. A keď londýnsky školák Marcus stratí najbližšieho človeka, potrebuje nutne odpovede na otázky, ktoré s odchodom milovanej osoby vynárajú. Každý je na ceste za hľadaním pravdy, ich životy sa pretnú a navždy zmení tým, v čo verí, že by mohlo byť - alebo musí byť - po živote.

Názov:

Doba kamenná (2007)

Popis: Prosťáček Minor (José Garcia) si žil spokojne na svojom ostrove, pokiaľ sa nestretol so satyr, ktorý ho priviedol na úplne inú cestu ... Minor sa dostane do dediny, kde je zhodou okolností považovaný za bohom vyvoleného vládcu ... Náhle ho čakajú nepředvítalné situácie, v ktorých si bude musieť poradiť. Jeho počínanie vás rozhodne nudiť nebude!

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

assignments writing services b857ci

(Eugenedealm, 7. 4. 2023 9:58)


Awesome data. Thanks a lot.
writing college essays https://writingpaperforme.com phd thesis writing service https://service-essay.com